Palvelut

Me Kalevan Kukkatukussa myymme kauneutta kukkakauppiaille ja ammattikäyttöön kautta maan. Tuomme maahan melkein vuoden jokaisena päivänä toinen toistaan häikäisevämpiä kukkavalikoimia sekä tarjoamme kukka- ja somistustarvikkeita kaikkiin tarpeisiin.

Olemme kukkakaupalle täyden palvelun kukkatukku, joka palvelee jälleenmyyjiä ja alan ammattikäyttöä. Panostamme erityisesti laatuun , luotettavuuteen ja täsmällisyyteen. Valikoimaamme kuuluvat kaikki alan laatutuotteet: ruukkukasvit, leikkokukat, leikkokimput ja kukka-alan tarvikkeet.

Parhaat tuotteet

Käytämme vain parhaita ja luotettavia toimittajia, kotimaassa ja ulkomailla. Tuomme kukat maahan tähän tarkoitukseen erikoistuneella kuljetuskalustolla. Myyntitapoina toimivat myyntiautot, ennakkohinnastot, verkkokauppa ja puhelinmyynti. Meidän kautta kukat saapuvat yritykseesi luotettavasti mahdollisimman tuoreeltaan.

RuukkukasviT

Ruukkukasvit tulevat meille monelta eri toimittajalta. Euroopasta tulevat ruukkukukat lastataan 1-2 kertaa viikossa Belgiasta, Tanskasta, Hollannista ja Saksasta. Toimittajamme ovat erittäin kokeneita laadukkaiden kasvien kasvattajia, joilta ostamme tuotteemme suoraan. Erikoisimmatkin ruukkukasvit voimme normaalisti toimittaa sinulle kolmessa vuorokaudessa tilauksesta, toimivan logistiikkamme avulla. Kysy myyjiltämme laajaa ennakkotilaushinnastoamme.

Leikkokukat

Valikoimaamme kuuluu kotimaisia ja ulkomaisia leikkokukkia ja -vihreitä. Suurin osa leikkokukista tulee Hollannista kukkahuutokaupasta, mistä lastaamme ne tuoreeltaan kaksi kertaa viikossa. Nopeimmillaan leikkokukat saapuvat kauppasi ovelle Hollannista jo 2 vuorokaudessa tilauksesi jättämisestä.

Toimitamme jo monille tyytyväisille asiakkaille kukkia Hollannista ns. ennakkotilauksena, jolloin kukat toimitetaan tuoreeltaan edulliseen ennakkohintaan kauppaasi (kysy ennakkohinnastoa myyjiltämme).

KUKKA- ja SOMISTUStarvikkeet

Tarvikepuolemme kestosuosikkeja ovat kukkakaupan perustarvikkeet.

 

 

Palveluasenteemme

Palvelu on meille ensisijaisesti lupausten lunastamista ja odotusten ylittämistä. Me uskallamme luvata ja palvella, laittaa oman persoonamme peliin. Me emme katoa minnekään, silloinkaan, jos kaikki ei mene suunnitellusti. Toimimme luotettavasti ja tarvittaessa todella ripeästi. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä, joko toimipisteisiimme tai suoraan henkilökohtaisesti.

Tyydyttävät tai edes hyvät tulokset eivät meille riitä, koska ammattimaisuus edellyttää vielä parempien tulosten, kuten erinomaisen ja ilmiömäisen tavoittelua. Ammattimaisuus on meille tietoja ja taitoja, mutta myös tunnetta.