Koronatiedote 19.3.2020

Koronaviruksen leviäminen on vaikuttanut voimakkaasti koko yhteiskuntaan, myös Kalevan Kukkatukkuun asiakkaineen. Myös meidän toimialamme on nyt ennen näkemättömien haasteiden edessä. Jaamme toimialamme yhteisen huolen ja teemme voitavamme tukeaksemme asiakkaitamme tässä liiketoimintaympäristön mullistuksessa.
Kalevan Kukkatukussa on nostettu varautumisvalmiutta koronaviruksen vuoksi. Pandemian mahdolliset vaikutukset voivat kohdistua erityisesti henkilöstön riittävyyteen ja tuotteiden saatavuuteen.
Noudatamme viranomaisilta tulevia ohjeita ja pyrimme torjumaan viruksen leviämistä erityisesti ennaltaehkäisevillä toimenpiteillä ja näin varmistamaan henkilöstömme sekä yhteistyökumppaneittemme terveyden ja hyvinvoinnin sekä hyvän asiakaspalvelumme jatkumisen.

Näillä näkymin toimitusvarmuutemme on hyvällä tasolla ja jatkamme palveluamme normaalisti. Maahantuotujen tai lähetettyjen kukkien käyttöön ja käsittelyyn ei nykytiedolla liity tartuntariskiä.
Koronaviruksen vaikutukset saattavat kuitenkin näkyä tuotteiden saatavuudessa jo lähiaikoina. Rahtiliikenteen mahdolliset häiriöt voivat myös omalta osaltaan viivästyttää tuotteiden maahantuontia. Hyvillä yhteistyökontakteilla pyrimme minimoimaan mahdollisesti näistä aiheutuvat haitat.
Teemme parhaamme turvataksemme hyvän asiakaspalvelun ja tuotteiden saatavuuden. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista poikkeuskäytännöistä.
Toivomme luonnollisesti kaikille voimia, pikaista tilanteen normalisoitumista ja paluuta tavalliseen arkeen.

Ystävällisin terveisin,

Jussi Laurila

toimitusjohtaja

© 2023 Kalevan Kukkatukku
Sivun alkuun